Plutostraat 38 te Elisabet’shof

€465.000 €450.000

Te koop een zeer gunstig gelegen woning en 3 volledig gemeubileerde appartementen te Elisabet’shof, op de hoek van de Luna- en de Plutostraat, in de omgeving van Anton Dragtenweg en David Simonsstraat. Het eigendomshoekperceel, groot 900 m2, is geschikt voor diverse doeleinden. Het gebouw is thans in gebruik als woonhuis, doch kan ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals: kantoor, kliniek, kapsalon, schoonheidssalon, apotheek, restaurant etc. etc…….
De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Indeling woonhuis: ruime woonkamer met toilet, luxe keuken, eetruimte, 2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, was- en droogkamer, bergruimte, zeer ruim terras met gastentoilet, buitenkeuken en een garage met elektrische roldeur.

Indeling appartementen: woonkamer, keuken, slaapkamer, bad, toilet en een terras.

Aanwezig: airco’s, hydrofoor, koud en warm water, alarm en ijzerwerk beveiliging, rookmelders, 127 / 220 / 380 volt stroom en zonneschermen

Ligging: woonwijk, elite, rustige en nette buurt.

Bijzonderheden: Vanuit de woonkamer en terras geniet u van een prachtig uitzicht over de groene omgeving. De woning en appartementen hebben een vloeroppervlakte van circa 600 m2 en is betegeld. Een deel van erf langs het woonhuis is betegeld en het resterende gedeelte is in cultuur gebracht en voorzien van diverse soorten sierplanten. Er is nog voldoende ruimte op het erf voor het aanleggen van een zwembad. Aan de overzijde van het woonhuis, Langs het kanaal, is er tevens 800 m2 domeingrond beschikbaar ( waarop thans palmbomen staan ) voor recreatieve doeleinden.

Nutsvoorzieningen: alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Kaart